Inilah Kami Pelajar DIB2C (2011)

Inilah Kami Pelajar DIB2C (2011)
aq harap hubungan kiteorg akn kekal rapat seperti mule2 kiteorg berjumpe dan akan berkekalan sehingga ke sem 6.. memng best dapat duduk satu kelas ngan korang sume.. masing2 x kedekut ilmu dan ambil berat antare satu same lain.. keep it up guys.. jgn ade 'clicks' ok..!!

Friday, September 9, 2011

Siapakah yg paling cun??

Assalamualaikum semua..
entry kali ni nak cari sape paling cun kat dalam kelas dib3c..
name yg tercalon hanye kepada yg ade di dalam GAMBAR kat atas nieh.. hee....
xnak curi gambar kat FACEBOOK nanti kena maki..
nak tengok jugak siape yg menjadi igauan ramai para lelaki di DIB ni kan..
saje je suka suki..
bagi yang nak undi sila silalah KLIK kat name yg korang rase cun..
jangan sampai PITAM lak..
undi je pun..
jangan marah nanti cepat PITAM!
silah undi berdasarkan gambar di atas ye..
adios amoigos!

ATAM PITAM!!

Thursday, September 8, 2011

NEW LOOK

Assalamualaikum..
nak tanye pendapat korang boleh??
ape pendapat korang tentang "wajah baru" blog aq nie??
ape yg ptut ade n ape yg tak patut??
tolong komen skit... 

p/s: jgn le komen banyak2 n panjang menjela.. hehehe pitam aq kang..

ATAM PITAM!!

ASSALAMMUALAIKUM..

apa khabor semua???
lama atam x update blog an..
RASE macam nak aktif balik macam dulu2..
hurmmm.. kita tengoklah mcm mane
so kepade pelajar dib3c jage2 keyh.. mungkin sem 4 anda x akan setenang sem 3 nie huhuhu..


ATAM PITAM!!

Sunday, June 26, 2011

Lagu Lucah or WHAT??


ASSALAMMUALAIKUMM...
dah lame x kongsi cerita an..
kali nie atam nak kongsi dengan korang semua pasal penyanyi CICAK KOBAIN nie..
semua lagu dia pasal bende lucah or benda lain??
entahh lah nak pitam pon ade bila dengar semua lagu dia..
xleh lari dari fikir benda mengarut tau x..
korang nilailah sendiri k.. =)


ATAM PITAM!!

Sunday, May 1, 2011

release tension!!


ASSALAMMUALAIKUMM...
hai semua... lama an atam x update.. hari nie baru je habis final! yuhuuuu!!!!
harap2 keputusan nanti yang terbaik.. amin...
sekarang mase untuk enjoy!! tak mau lg tension2 okeyh?


 ATAM PITAM!!

Monday, April 18, 2011

UNDI PESERTA PILIHAN ANDA!!



ASSALAMMUALAIKUMM...
FIRST OF ALL, NAK MINTAK MAAF ATAS GAMBAR CURI INI... HEE~~

CALON2 MASA DEPAN!!
UNDI JANGAN TAK UNDI....... =)


wani duduk di barisan hadapan sekali, bertudung putih dah di tengah2.. ngee~~~

Namie Mohd

inilah namie..


gambar erlie sharina nie mesti besar dari yang lain.. (special..)

Syafeeqa Loverist

yang nie syafeeqa.. hehehe

JALAN KAN TANGGUNGJAWAB ANDA UNTUK MEMILIH YDP ANDA( BERANGAN JE LAH.. LAMBAT LAGI...)
HUHUHU.. SUKA-SUKA JE..... NGEEE~~~



P/S= CARA NAK UNDI SILA PERGI KAT BAHAGIAN PENGIKUT KU, QUIZ TU ADE KAT ATAS TUH JE.. SENANG AN.. HUHUHU

Monday, April 11, 2011

Pemenang Anugerah Bintang Popular 2010


Senarai Pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010






Bintang Paling Popular - Shaheizy Sam

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat - Datuk Rosnani Jamil

Penyanyi Lelaki Popular - Faizal Tahir

Penyanyi Wanita Popular - Yuna

Pelakon Filem Lelaki Popular - Shaheizy Sam 

Pelakon Filem Wanita Popular - Lisa Surihani 

Pelakon TV Lelaki Popular - Remy Ishak 

Pelakon TV Wanita Popular - Fasha Sandha 

Penyanyi Berkumpulan/Duo Popular - Sixth Sense 

Artis Nasyid Popular - Rabbani 

Artis Komedi Lelaki Popular - Zizan

Artis Komedi Wanita Popular - Norkhiriah 

Artis Baru Lelaki Popular - Shahir 

Artis Baru Wanita Popular - Ana Raffali 

Pengacara TV Lelaki Popular - Aznil Nawawi 

Pengacara TV Wanita Popular - Fara Fauzana 

Penyampai Radio Lelaki Popular - Faizal Ismail

Penyampai Radio Wanita Popular - Fara Fauzana

Sunday, April 10, 2011

Siapa Lagi Cantik?

  
arai empty adalah seorang penagih yang teramat tegar kepada fesyen.. "huhu"

adrian sappui yang mempunyai masalah identical diri.. beliau mempunyai dua watak dlm diri die iaitu salma mentor 5 dan dato siti.. "dunie2.."

Alep Idzwan
alep seorg yg peramah tp cepat gabra.. ade je bende yg bole buat die cemas.. "walaupun hal kecik.."

BERBAJU PUTIH HITAM: ARAI EMPTY
BERBAJU BIRU: ADRIAN SAPPUI
BERBAJU MERAH: ALEP IDZWAN

ASSALAMMUALAIKUM..
korang sume nak tau x..
dieorg nie selalu je bergaduh pasal nak jadi paling cantik..
alep x lah gaduh sangat..
yang mcm anjing ngan kucing adalah adrian dan arai..
ade je hal nak di gaduh kan..
so aq nak mintak kerjasama korang untuk vote sape yg paling cantik!!
supaye lepas nie dieorg SENYAP!!

ATAM PITAM!!
           *cara untuk mengundi: sila lihat bahagian belah kanan anda dan paling atas sekali ada tertulis siapa paling cantik? undilah di situ ok.. tq

Pranks

Assalammualaikum..
korang sume patut tengok video kat bawah ni..
sumpah korang akan gelak guling2...
enjoy k..

ATAM PITAM!!

Gosip-gosip Atam Pitam

Konsert AF9: Laika Pelajar Pertama Tersingkir


Konsert AF9: Laika Pelajar Pertama Tersingkir

Jangkaan ramai pihak yang tiada penyingkiran di konsert pertama Akademi Fantasia 9 (AF9) nyata meleset apabila Laika diumumkan sebagai pelajar pertama meninggalkan Akademi Fantasia musim terakhir ini sebentar tadi.*HAHAHA.. helah lame dah x pakai lg u allss*
Laika atau nama sebenarnya Zulaika Binti Zahari, 22, yang berasal dari Kuala Lumpur terpaksa meninggalkan akademi setelah mendapat AFUNDI terendah berbanding 11 rakannya yang lain. Laika menyampaikan lagu Ku Bahagia nyanyian asal Melly Goeslow untuk konsert pertama ini yang bersiaran secara langsung dari Pusat Penyiaran Asia, Bukit Jali.*kalau dah x sedap tersingkir la.. *
Pengumuman pelajar perempuan sebagai pelajar pertama tersingkir bukanlah sesuatu yang asing dalam tradisi Akademi Fantasia. Sejak bersiaran selama lapan musim lalu, tujuh daripadanya melihat pelajar perempuan sebagai pelajar pertama tersingkir. Pengumuman penyingkiran Laika dibuat oleh hos AF9, Aznil Haji Nawawi.
Terdahulu di awal konsert, Aznil turut mengumumkan pengkritik-pengkritik tetap untuk AF9 iaitu Fauziah Dato' Ahmad Daud dan Hattan. Manakala Adibah Noor bertindak sebagai pengkritik jemputan. Dina dan Zizan Raja Lawak tampil sebagai artis jemputan menyanyikan lagu Selamat Tinggal.
Dengan penyingkiran itu, kini tinggal 11 pelajar bakal meneruskan perjuangan bagi mencari siapakah bakal menjadi juara terakhir untuk program realiti ini.
Teruskan mengundi pelajar pilihan anda dengan menaip AFUNDI <jarak> <Nama Peserta> dan hantarkan ke 32999. Anda juga boleh mengundi secara pukal dengan menaip AFUNDI<3/5/10/20> <jarak> <Nama Peserta> dan hantarkan ke 32999.
Diari Akademi Fantasia boleh ditonton setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 9 malam dan Konsert Akademi Fantasia pula ke udara pada setiap Sabtu jam 9 malam di Astro Ria (saluran 104).
*formal sangat ayat ATAM*


ATAM PITAM!!

Friday, April 8, 2011

TARIAN TEKO =)

video

ASSALAMMUALIKUM..
kali nie entry pasal tarian teko hahaha..
time nie kiteorg dalam kelas bell..
kene buat persuasive speaking..
gRoup pertama ni nak pujok sir supaya buat kelas lebih menarik (x salah aq la..)
lepas tuh dieorg boleh pulak ajak sir join skali menari..
by the way, nasib baik sir kiteorg sporting u allsssss..
kalo x.. PITAM korang.. hahaha
 pastuh sir letak syarat, kalau satu kelas mnari baru die join..
kiteorg ape lg, setuju je lah.. haha
last2 sir kiteorg join jugak...
THANK YOU sir..

ATAM PITAM!!

Thursday, April 7, 2011

SIBUK!!

Assalammualaikum...
maaflah entry sangat kurang untuk bulan ini sebb SIBUK dengan test dan final pulak dah dekat..
untuk pengetahuan korang aq punye result sume dah nyawe2 ikan..
so, cume tinggal satu je jalan sebelum terlambat..
aq kene fokus terhadap ulangkaji aq mulai sekarang..
x dapat aq nak update hari2 mcm dulu..
mungkin dah habis exam nanti siape tahu..
hahaha..
aq kene study!!!
bye2

ATAM PITAM!!

Tuesday, April 5, 2011

Gelagat Early In The Morning..

video

Assalammualaikum..
layan je lah vid khas utk erlie..
huhu

ATAM PITAM!!

Bound To You- Adrian Sappui

video

ASSALAMMUALAIKUM...
mempersembahkan ADRIAN dengan lagunye BOUND TO YOU..
HUHUHU..
hobi die nie menyanyi je 24 jam..
boleh pitam!!

ATAM PITAM!!

TEKA KAKI SAMPAI PITAM!!

ASSALAMMUALAIKUMM..
ini khas untuk pelajar dib2c..
cepat teka kaki siapa kat bawah nie..
"MARI KENALI CLASSMATE ANDA SAMPAI PITAM!!"
kepade yg nak mencuba silakan.. hahaha..

klu: orgnye berbadan kecik chek mek molek,
putih berseri berbedak tebal,
kalau berjalan mesti nak tonggek,
kuat menggedik dan menggatal..

mari2 kite teka siape yang kene...
huhu

ATAM PITAM!!

Friday, April 1, 2011

COSTING DRIVE MY HEAD CRAZY!!

video

assalammualaikum..
wargh!! malam nie test costing.. chapter overhead!!
wahai readers ku sekalian.. doakan aq dapat jawab dengan cemerlang begitu juga kawan2 ku yang lain k..
semoga kami dapat keputusan yang cemerlang..
AMIN..

ATAM PITAM!!

Thursday, March 31, 2011

SEGMEN: Mintak Maaflah Kau Sampai Pitam!!

video permohonan maaf yang pertama
(dirakam pada hari khamis 31/3/11)

video

hahaha.. kesian arai...

cubaan kedua
(video bawah nie dirakam pada hari jumaat 1/4/11)

video

kesian arai...
x dapat jumpa ustazah lagi...
cube lah arai sampaiiiiiiiiii PITAM!!
usah putus asa..
nantikan cubaan ketiga arai ok..
MINTAK2 LAH USTAZAH ADE NANTI.. AMIN..... <-------- CTU sangat...

ATAM PITAM!!



CHOP!! CAM NI LAH....

video

terima lah.. 
pembentangan marketing mengenai coke!!
yuhu...........!
terbaik wok.....

karam singh mia dilaporkan telah pandai membuat aksi2 pelik!!
kami nak MIA yang dulu!!!!!!!!!!!!!1
watak karam singh walia sudah makin menular ke dalam dirinya..
mcm mana kita mahu selesaikannya??(<---- suara karam singh walia)
"TEPUK DADA TANYA SELERA"

ATAM PITAM!!

USTAZAH2 DIB2C

video

ASSALAMMUALAIKUM..
HAAA.. sekali lagi atam bawakan khas untuk tontonan follower blogger syafeeqa dan bellamizam..
nampak tak permainan die.. huhu
kali ini, aini, syafeeqa dan bella kene present tentang ISLAM DAN PERLEMBAGAAN..
untuk kelas CTU..
USTAZAH sangat....
korang tengok lah puas2 k ustazah kite tengah memberi "ceramah agama"
katenye kan..........
kite org memberi fokus 100 percent!!
enjoy!! jangan marah ustazah..............

ATAM PITAM!!

Wednesday, March 30, 2011

SUSAHNYE NAK JADI SEORANG BLOGGER YANG BERJAYA..

ASSALAMMUALAIKUM..
perh!! skunk ATAM ngah usaha kan satu entry yang baru dan mempunyai segmen..
memang susah.. serius susah,,
nak give up pun ade sebb perlukan focus yang kuat..
lagipun sekarang dah nak sibuk ngan final..
x boleh nak terlalu letak effort dalam blogging lah pulak..

bab study jangan main2 doe..
serius!!
haishh!!
pening!!
terpakse ketepikan niat nak wat mcm2 kat blog  nie dulu..
demi kepentingan mase hadapan<----------- bajet seorng yang berjaya..
huhu
yang penting SEMANGAT!!
tp dalam hati nie nak sangat blogging..
biaselah..
"tak kenal make tak cinta"
tapi bab cinta nie boleh wat kite PITAM!!
HMMMMM
korang tunggu je lah rancangan aq nie jadi ke tak..
perlukan kerjasama yang baik dari anda semua... =)
kalau xdpt kerjasama yang positif,
boleh jadi..........

ATAM PITAM!!

AQ DAN GROUP PBSM HBU124B DIDENDA LARI SEKELILING PADANG KAWAD+PADANG BOLA SEPAK!!

video

ASSALAMMUALAIKUM..
video kat atas nie menunjukkan "kasih sayang" kiteorg kat en sahak.. huhu
awal giler kiteorg sampai kat padang kawad..
EXCITED lah katekan..
last2 kegembiraan kiteorg bertukar nak PITAM!!
tengok video kat bawah nie..


video

kiteorg kene DENDA!!!!!
sebabnye masing2 malas nak wat presentation..
"presentation" pon boleh lah kat tengah padang kawad.. huhuhu
wargh!!! penat tau x!!
mencungap aq kat dalam hutan tuh...
aq ngan kawan2 aq gagahkan juga diri yang rasa nak PITAM!!
AQ DAH TAK LARAT NAK TULIS DAH..
SEBAB

ATAM PITAM!!

WANA HANDAL DALAM BAB BERSALIN!!

video

ASSALAMMUALAIKUM..
entry hari nie pasal wana dekna!! yeay!! korang excited tak?
mesti nak tau an.. ape aq nak citer pasal dak wana nie..
korang tau tak.............
tadi kiteorg di beri tugasan untuk menerang an pasal kelahiran..
dak wana nie punyelah excited, mulut die membebel je kat belakang pasal kelahiran.. hahahaha
sekali aq rakam gelagat die, tau terperanjat beruk!!
huhuhu..
korang kalau nak tau pasal kelahiran atau tips2 menjage kandungan tanye lah WANA DEKNA k...

ATAM PITAM!!

Tuesday, March 29, 2011

AKTIVITI PAGIKU!!

video

ASSALAMMUALAIKUMM..
selamat pagi malaysia(<--------------bajet giler ayat)
facebook=24
pagi, petang, malam kerje die facebook je..
tapi skunk facebook macam dah boring...
hahha
chill sudah..
walaupun ngantuk aq gagah kan diri aq tuk berfacebook..
kat kelas nanti tengok lah sape yang berdengkur..

p/s: ATAM PITAM!!





AQ TAK SUKE SURPRISE!!

video

ASSALAMMUALAIKUMM..
aq tak suke surprise!!!!!
kalau dapat hadiah bole la..
nie dapat kertas...... kertas ape? kertas soalan u alls......
pening2!!!
dahlah resdung datang menyerang!!
nak tulis sepatah perkataan, setitis hingus aq nak keluar!!
wahhh..
macam mane nak tulis...??
memang aq tulis sampai seratus perkataan..
hahaha.. (50 patah pun belum tentu)
kawan2 aq gelak sebb aq buat the happiest moment in my life adalah aq dapat surat tawaran masuk uitm..
x manis ke tuh??
boleh pulak dieorg tanye tu je ke yang paling manis?? kesian...
nak PITAM aq dengar..
padehal kenangan manis die pergi jalan2 je kot..
hahahahahahahahahahahahahaha<------ gelak menganjeng..
huhu...

video

dah habis ngan writing..
datang pulak vocabulary..
haishhh!!!!
makin laju hingus aq meleleh!!!!!!!!
memang aq hentam je jawab tadi.. kuhkuh
janji siap...
tapi kelas malam nie best giler sebb kluar awal lagi.. (awal ke keluar?? x tengok jam pun tadi.. hehe
tapi surprise yang macam nie aq suke GILER!!!)
ATAM PITAM!!

p/s: bukan ATAM HITAM!!

Monday, March 28, 2011

GELAGAT BODOH AQ BILE NAK PERGI KELAS BELL!

video

ASSALAMMUALAIKUM...
haha.. korang dah tengok gelagat bodo2 aq?
aq saje je wat video kat atas tuh sebb boring..
bile tengok balik vid tuh aq bole..
ATAM PITAM!!

PERSUASIVE SPEAKING!!

video

ASSALAMMUALAIKUM....
haah.. seperti yang atam janjikan, video yang dibawakan khas untuk tontonan anda semua..
kita tengok macam mane syafeeqa n bellamizam nak pujuk sir supaya beli cincin..
hahaha..
ciri2 blogger yang berwibawa mestilah kena pandai cakap omputeh katenye kan..
bila dah pandai cakap omputeh boleh la wat entry dalam english sekali sekala tol tak?
universal lah sikit kan..

atam bukan nak jadi kaki kipas, to be honest (<------- keluar omputeh sikit)
dak piqa n bella memang seorg kawan yang baik dan best kawan ngan dieorg..
kalau nak ikutkan semua kat dalam video tu semuanye baik..
dieorg sporting sangat..
x memilih kawan dan sentiase ambil berat antara satu sama lain..
saat suke dan duke dieorg sentiase ade di sisi(<----- macam dah melebih je ayat nie...)
hahahaha
pendekkan cter kawan adelah family kedua kite... 
bagi yang ade keluarge angkat kawan family yg ketiga la...
huhu
ATAM PITAM!!


WAH AQ BERKAWAN NGAN BLOGGER YANG POPULAR!!

video

ASSALAMMUALAIKUMM..
aq ngan banggenye aq nk bagi tahu korang yang aq berkawan dan yang penting satu KELAS!! dengan syafeeqadam n bellamizam.. wah korang mampu.. korang jadi jelah follower dieorg.. hahahaha
korng tengok la betape pemalunya syafeeqa sebenarnye.. (<------ pemalu ke??)

ATAM PITAM!!

PADATNYE CAFE JEBAT!!

video

Assalammualaikumm semua....
korang tau x, kat uitm nie nak makan pun susah tau..
setiap tempat makan mesti ramai.. kalau ade yg x ramai maksudnye.......... X SEDAP!!!!!
cafe jebat BANYAK pilihan so........... ORANG die pon "BANYAK".. 
makan BANYAK.. duet kuar pon BANYAK!!!
ape yang aq merepek nie.. video kat atas nie menunjukkan proses aq dan kawan2ku mencari makan..
HAISHH!!
ATAM PITAM!!