Inilah Kami Pelajar DIB2C (2011)

Inilah Kami Pelajar DIB2C (2011)
aq harap hubungan kiteorg akn kekal rapat seperti mule2 kiteorg berjumpe dan akan berkekalan sehingga ke sem 6.. memng best dapat duduk satu kelas ngan korang sume.. masing2 x kedekut ilmu dan ambil berat antare satu same lain.. keep it up guys.. jgn ade 'clicks' ok..!!

Monday, April 18, 2011

UNDI PESERTA PILIHAN ANDA!!



ASSALAMMUALAIKUMM...
FIRST OF ALL, NAK MINTAK MAAF ATAS GAMBAR CURI INI... HEE~~

CALON2 MASA DEPAN!!
UNDI JANGAN TAK UNDI....... =)


wani duduk di barisan hadapan sekali, bertudung putih dah di tengah2.. ngee~~~

Namie Mohd

inilah namie..


gambar erlie sharina nie mesti besar dari yang lain.. (special..)

Syafeeqa Loverist

yang nie syafeeqa.. hehehe

JALAN KAN TANGGUNGJAWAB ANDA UNTUK MEMILIH YDP ANDA( BERANGAN JE LAH.. LAMBAT LAGI...)
HUHUHU.. SUKA-SUKA JE..... NGEEE~~~



P/S= CARA NAK UNDI SILA PERGI KAT BAHAGIAN PENGIKUT KU, QUIZ TU ADE KAT ATAS TUH JE.. SENANG AN.. HUHUHU

Monday, April 11, 2011

Pemenang Anugerah Bintang Popular 2010


Senarai Pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010






Bintang Paling Popular - Shaheizy Sam

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat - Datuk Rosnani Jamil

Penyanyi Lelaki Popular - Faizal Tahir

Penyanyi Wanita Popular - Yuna

Pelakon Filem Lelaki Popular - Shaheizy Sam 

Pelakon Filem Wanita Popular - Lisa Surihani 

Pelakon TV Lelaki Popular - Remy Ishak 

Pelakon TV Wanita Popular - Fasha Sandha 

Penyanyi Berkumpulan/Duo Popular - Sixth Sense 

Artis Nasyid Popular - Rabbani 

Artis Komedi Lelaki Popular - Zizan

Artis Komedi Wanita Popular - Norkhiriah 

Artis Baru Lelaki Popular - Shahir 

Artis Baru Wanita Popular - Ana Raffali 

Pengacara TV Lelaki Popular - Aznil Nawawi 

Pengacara TV Wanita Popular - Fara Fauzana 

Penyampai Radio Lelaki Popular - Faizal Ismail

Penyampai Radio Wanita Popular - Fara Fauzana

Sunday, April 10, 2011

Siapa Lagi Cantik?

  
arai empty adalah seorang penagih yang teramat tegar kepada fesyen.. "huhu"

adrian sappui yang mempunyai masalah identical diri.. beliau mempunyai dua watak dlm diri die iaitu salma mentor 5 dan dato siti.. "dunie2.."

Alep Idzwan
alep seorg yg peramah tp cepat gabra.. ade je bende yg bole buat die cemas.. "walaupun hal kecik.."

BERBAJU PUTIH HITAM: ARAI EMPTY
BERBAJU BIRU: ADRIAN SAPPUI
BERBAJU MERAH: ALEP IDZWAN

ASSALAMMUALAIKUM..
korang sume nak tau x..
dieorg nie selalu je bergaduh pasal nak jadi paling cantik..
alep x lah gaduh sangat..
yang mcm anjing ngan kucing adalah adrian dan arai..
ade je hal nak di gaduh kan..
so aq nak mintak kerjasama korang untuk vote sape yg paling cantik!!
supaye lepas nie dieorg SENYAP!!

ATAM PITAM!!
           *cara untuk mengundi: sila lihat bahagian belah kanan anda dan paling atas sekali ada tertulis siapa paling cantik? undilah di situ ok.. tq

Pranks

Assalammualaikum..
korang sume patut tengok video kat bawah ni..
sumpah korang akan gelak guling2...
enjoy k..

ATAM PITAM!!

Gosip-gosip Atam Pitam

Konsert AF9: Laika Pelajar Pertama Tersingkir


Konsert AF9: Laika Pelajar Pertama Tersingkir

Jangkaan ramai pihak yang tiada penyingkiran di konsert pertama Akademi Fantasia 9 (AF9) nyata meleset apabila Laika diumumkan sebagai pelajar pertama meninggalkan Akademi Fantasia musim terakhir ini sebentar tadi.*HAHAHA.. helah lame dah x pakai lg u allss*
Laika atau nama sebenarnya Zulaika Binti Zahari, 22, yang berasal dari Kuala Lumpur terpaksa meninggalkan akademi setelah mendapat AFUNDI terendah berbanding 11 rakannya yang lain. Laika menyampaikan lagu Ku Bahagia nyanyian asal Melly Goeslow untuk konsert pertama ini yang bersiaran secara langsung dari Pusat Penyiaran Asia, Bukit Jali.*kalau dah x sedap tersingkir la.. *
Pengumuman pelajar perempuan sebagai pelajar pertama tersingkir bukanlah sesuatu yang asing dalam tradisi Akademi Fantasia. Sejak bersiaran selama lapan musim lalu, tujuh daripadanya melihat pelajar perempuan sebagai pelajar pertama tersingkir. Pengumuman penyingkiran Laika dibuat oleh hos AF9, Aznil Haji Nawawi.
Terdahulu di awal konsert, Aznil turut mengumumkan pengkritik-pengkritik tetap untuk AF9 iaitu Fauziah Dato' Ahmad Daud dan Hattan. Manakala Adibah Noor bertindak sebagai pengkritik jemputan. Dina dan Zizan Raja Lawak tampil sebagai artis jemputan menyanyikan lagu Selamat Tinggal.
Dengan penyingkiran itu, kini tinggal 11 pelajar bakal meneruskan perjuangan bagi mencari siapakah bakal menjadi juara terakhir untuk program realiti ini.
Teruskan mengundi pelajar pilihan anda dengan menaip AFUNDI <jarak> <Nama Peserta> dan hantarkan ke 32999. Anda juga boleh mengundi secara pukal dengan menaip AFUNDI<3/5/10/20> <jarak> <Nama Peserta> dan hantarkan ke 32999.
Diari Akademi Fantasia boleh ditonton setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 9 malam dan Konsert Akademi Fantasia pula ke udara pada setiap Sabtu jam 9 malam di Astro Ria (saluran 104).
*formal sangat ayat ATAM*


ATAM PITAM!!

Friday, April 8, 2011

TARIAN TEKO =)

video

ASSALAMMUALIKUM..
kali nie entry pasal tarian teko hahaha..
time nie kiteorg dalam kelas bell..
kene buat persuasive speaking..
gRoup pertama ni nak pujok sir supaya buat kelas lebih menarik (x salah aq la..)
lepas tuh dieorg boleh pulak ajak sir join skali menari..
by the way, nasib baik sir kiteorg sporting u allsssss..
kalo x.. PITAM korang.. hahaha
 pastuh sir letak syarat, kalau satu kelas mnari baru die join..
kiteorg ape lg, setuju je lah.. haha
last2 sir kiteorg join jugak...
THANK YOU sir..

ATAM PITAM!!

Thursday, April 7, 2011

SIBUK!!

Assalammualaikum...
maaflah entry sangat kurang untuk bulan ini sebb SIBUK dengan test dan final pulak dah dekat..
untuk pengetahuan korang aq punye result sume dah nyawe2 ikan..
so, cume tinggal satu je jalan sebelum terlambat..
aq kene fokus terhadap ulangkaji aq mulai sekarang..
x dapat aq nak update hari2 mcm dulu..
mungkin dah habis exam nanti siape tahu..
hahaha..
aq kene study!!!
bye2

ATAM PITAM!!

Tuesday, April 5, 2011

Gelagat Early In The Morning..

video

Assalammualaikum..
layan je lah vid khas utk erlie..
huhu

ATAM PITAM!!

Bound To You- Adrian Sappui

video

ASSALAMMUALAIKUM...
mempersembahkan ADRIAN dengan lagunye BOUND TO YOU..
HUHUHU..
hobi die nie menyanyi je 24 jam..
boleh pitam!!

ATAM PITAM!!

TEKA KAKI SAMPAI PITAM!!

ASSALAMMUALAIKUMM..
ini khas untuk pelajar dib2c..
cepat teka kaki siapa kat bawah nie..
"MARI KENALI CLASSMATE ANDA SAMPAI PITAM!!"
kepade yg nak mencuba silakan.. hahaha..

klu: orgnye berbadan kecik chek mek molek,
putih berseri berbedak tebal,
kalau berjalan mesti nak tonggek,
kuat menggedik dan menggatal..

mari2 kite teka siape yang kene...
huhu

ATAM PITAM!!

Friday, April 1, 2011

COSTING DRIVE MY HEAD CRAZY!!

video

assalammualaikum..
wargh!! malam nie test costing.. chapter overhead!!
wahai readers ku sekalian.. doakan aq dapat jawab dengan cemerlang begitu juga kawan2 ku yang lain k..
semoga kami dapat keputusan yang cemerlang..
AMIN..

ATAM PITAM!!