Inilah Kami Pelajar DIB2C (2011)

Inilah Kami Pelajar DIB2C (2011)
aq harap hubungan kiteorg akn kekal rapat seperti mule2 kiteorg berjumpe dan akan berkekalan sehingga ke sem 6.. memng best dapat duduk satu kelas ngan korang sume.. masing2 x kedekut ilmu dan ambil berat antare satu same lain.. keep it up guys.. jgn ade 'clicks' ok..!!

Sunday, March 27, 2011

Arai Baru Balik Dari Melac_ _ _!!

video

assalammualaikum...
memang x di sangkekan, aq just nak wat entry pasal bilik arai.. konon nye lalu je kat level arai dengan tengok pintu je dah boleh tau bilik die an.. hahah..
bilik arai memang lain dari yang lain.. huhu..
tanpe disangke ARAI balik dari berjumpa si sugar sugar.. huhu paham2 je la.. hehe
x lah, die keluar pergi shopping sebenarnye ngan member2 kiteorg.. balik lambat sangat.. 
hahaha. korang enjoy lah k tengok gelagat dak ARAI nie..
ATAM PITAM!!

1 comment: