Inilah Kami Pelajar DIB2C (2011)

Inilah Kami Pelajar DIB2C (2011)
aq harap hubungan kiteorg akn kekal rapat seperti mule2 kiteorg berjumpe dan akan berkekalan sehingga ke sem 6.. memng best dapat duduk satu kelas ngan korang sume.. masing2 x kedekut ilmu dan ambil berat antare satu same lain.. keep it up guys.. jgn ade 'clicks' ok..!!

Monday, March 28, 2011

PERSUASIVE SPEAKING!!

video

ASSALAMMUALAIKUM....
haah.. seperti yang atam janjikan, video yang dibawakan khas untuk tontonan anda semua..
kita tengok macam mane syafeeqa n bellamizam nak pujuk sir supaya beli cincin..
hahaha..
ciri2 blogger yang berwibawa mestilah kena pandai cakap omputeh katenye kan..
bila dah pandai cakap omputeh boleh la wat entry dalam english sekali sekala tol tak?
universal lah sikit kan..

atam bukan nak jadi kaki kipas, to be honest (<------- keluar omputeh sikit)
dak piqa n bella memang seorg kawan yang baik dan best kawan ngan dieorg..
kalau nak ikutkan semua kat dalam video tu semuanye baik..
dieorg sporting sangat..
x memilih kawan dan sentiase ambil berat antara satu sama lain..
saat suke dan duke dieorg sentiase ade di sisi(<----- macam dah melebih je ayat nie...)
hahahaha
pendekkan cter kawan adelah family kedua kite... 
bagi yang ade keluarge angkat kawan family yg ketiga la...
huhu
ATAM PITAM!!


5 comments:

  1. yekk!!!
    xpyah nk terharu sgt la pika...hahhha

    ReplyDelete
  2. piqa:hahaha..
    bella: aq x nganjeng ar.. npe ckp camtuh?
    aq x niat pape pun.. huhu

    ReplyDelete